IV. kolo KM 28.09.2013 Skuteč

14.09.2014 21:41

Po dobrém výkonu jsme vybojovali první vítězství.

V sobotu 28.9. jsme hráli 4. kolo KM ve Skutči.

Sestava starší: J. Machatý, Betáková, Habas, Kožant, Valenta, Brož, Vodák, Tlučhoř, Viktora, Nešetřil

Holice – Přelouč   1:3 (1:2)

Branka: Tlučhoř

Z naší strany to byl dobrý výkon. Měli jsme spoustu šancí, ale trefovali jsme pouze výborného golmana nebo mimo bránu. Soupeř byl v koncovce produktivnější a naše chyby dokázal potrestat.

Holice – Skuteč   8:3 (3:2)

Branky: Kožant 3, Viktora 3, Tlučhoř, Brož

Úvod nám nevyšel, prohrávali jsme o dvě branky. Po deseti minutách jsme převzali iniciativu a ještě do půlky strhli vedení na svou stranu. V druhém poločase jsme již měli vše pod kontrolou a přidali další branky.

Za oba zápasy musíme tým pochválit. Byla vidět snaha a chuť hrát fotbal. Hráči si to dnes užívali. To je to nejdůležitější. Nemusíme vždy vyhrát, hrajme fotbal s radostí a chutí. Ukažme co umíme, pokud bude soupeř lepší, uznejme to a snažme se mu příště minimálně vyrovnat.

Sestava mladší: Suchanová Eva, Machatý Ondřej, Smítal Jakub, Brož Artur, Diblík Tomáš,Vojtěch Ondřej, Vohralík František, Motyčka Lukáš, Machatý Dominik, Machatý David

Holice  -  Přelouč   2 : 8  (1 : 4)

Branky: 2x Machatý O.
Zatím nejhorší zápas který jsme v probíhající sezoně odehráli. Ve hře nefungovalo vůbec nic a zápas jsme jen odchodili bez zájmu a nasazení.

Holice  - Skuteč   8 : 1  (7 : 1)

Branky: 3x Machatý O., 2x Diblík, Suchanová, Smítal, Machatý Dav.

První poločas druhého zápasu přinesl alespoň trochu zlepšení a na výsledku to bylo hned znát. Poděkování patří Lukášovi Motyčkovi, že se při absenci golmana postavil do brány.
 

     *******