I. kolo KM 07.09.2013 Skuteč

14.09.2014 21:45

Začala nová sezóna Krajské miniligy.

V sobotu 7.9. jsme odehráli  1. kolo KM ve Skutči

MLADŠÍ ELÉVOVÉ

Sestava mladší : Suchanová Eva, Machatý Ondřej, Diblík Tomáš, Brož Artur, Kubelka Aleš, Vohralík František, Nývlt Štěpán, Vojtěch Ondřej, Motyčka Lukáš, Machatý Dominik, Sedlák Ondřej

SK Holice - Přelouč   6 : 9  (3 :6)

Branky: 3x Machatý O., Brož, Suchanová, Motyčka

První zápas jsme nepodali dobrý výkon, na našich hráčích, a to i těch zkušených byla patrná nervozita. Vázla nám kombinace a udělali jsme spoustu zbytečných chyb v obraně čímž jsme soupeři výhru v podstatě darovali.

SK Holice - Skuteč   15 : 0  (3:0)

Branky: 5x Brož, 3x Suchanová, 3x Machatý O., 2x Machatý D., Kubelka, Vohralík

Druhý zápas již byl zcela v naší režii a zaslouženě jsme ho proměnili v kanonádu. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a po nádherných kombinačních akcích dávali góly do prázdné brány. Ofenzivní koncetr předvedlo především trio Evička, Artur a Onďa, ale i ostatní nezůstali pozadu a na výsledku to bylo znát. Pochvala za kvalitní výkon patří všem hráčům.
 

STARŠÍ ELÉVOVÉ

Sestava starší: Machatý J., Betáková, Habas, Kožant, Valenta, Vodák, Tlučhoř, Sochůrek, Vágner, Viktora, Nešetřil, Mikuláš.

Holice – Přelouč   5:5 (4:3)

Branky: Tlučhoř 2, Valenta, Viktora, Habas

Brankové dostihy, nejprve prohráváme, poté čtyřikrát vedeme, aby vše skončilo smírně. Ani jednou nebyl rozdíl ve skóre větší než jedna branka.

V naší hře se střídaly dobré momenty se špatnými.

Holice – Skuteč   3:5 (2:1)

Branky: Viktora, Valenta, Vágner

Po velice slušné první půli nám došly fyzické síly. Soupeř nás přehrál hlavně pohybem.

Musíme si zvyknout na to, že většinou budeme hrát dva zápasy po sobě, protože se změnil systém turnajů. To znamená, že během dvou hodin odehrajeme osmdesát minut. Potřebujeme zlepšit fyzickou kondici a rozložit zátěž na hráče tak, abychom dokázali hrát až do konce.

*******