Finále krajské miniligy

05.06.2011 20:57

    Tak se to nakonec starším klukům povedlo a dostali se do finále krajské miniligy. Gratuluju. A proto jsme mohli všichni (hráči, rodiče,sourozenci ...) vyrazit v neděli 5. 6. 2011 na výlet do Svitav do krásného sportovního areálu, kde se odehrál finálový turnaj Krajské miniligy přípravek za účasti týmů FK Pardubice, SK Vysoké Mýto, TJ Svitavy, Jiskra Litomyšl, FK Česká Třebová, AFK Chrudim, FK Přelouč a našich borečků. Los nám do skupiny přidělil domácí tým, V. Mýto a AFK Chrudim. Docela síla. Systém turnaje se hrál na 2 skupiny, kdy první dva jdou do semifnále, zbylé 2 týmy hrají jen o umístění.

    Kluci nedali svoji kůži lacino a se všemi týmy odvedli velice kvalitní a naprosto vyrovnané výkony, čímž si vysloužili pochvalu i od trenérů ostatních týmů. Škoda posledního zápasu ve skupině kdy nám chyběl jeden gól k postupu mezi nejlepší 4 týmy kraje. Ale i tak je 5. místo velice kvalitním výsledkem, za který patří klukům velké poděkování a pochvala.

Přehled všech výsledků - Finále

5. 6. 2011 finále hráno ve Svitavách:

Základní skupinaSK Holice - AFK Chrudim 4:2 (3:0)

                             Branky: Skoumal 2x, Hrdý M., Dědič

                   SK Holice - SK Vysoké Mýto 0:3 (0:0)

                             Branky:

                   SK Holice - TJ Svitavy 1:1 (0:0)

                   Branky: Hrdý M.

 

Zápas o 5. místo - SK Holice - FK Přelouč 3:3 (3:1), na penalty 2:1

                            Branky: Skoumal, Dědič, Branda

Penalty: soupeř tyč a do brankáře, Branda dává, soupeř do brankáře, Skoumal nedává, soupeř bez problémů k tyči, Prokop bez problémů k tyči a 5. místo je naše

 

Sestava: brankář Branda

               hráčiHrdý M. , Dědič , Skoumal , Zběhlík , Prokop 

                          Hrdý J. , Růžička Černý D.Velinský ,

 

P. Č.