Semifinále krajské miniligy

28.05.2011 21:49

    V sobotu 28. 5. 2011 proběhl na hřišti Na Dolíčku v Pardubicích semifinálový turnaj Krajské miniligy přípravek za účasti týmů FK Pardubice, FC Hlinsko, SK Třemošnice a našeho týmu. Mladší borci svým výkonem moc nenadchli. Sice vybojovali těžký zápas Hlinskem, kdy byli mírně lepší, ale pak přišlo utrpení. Zápas se soupeřem, který pomalu (ve vší úctě) neví co je to fotbal se neuvěřitelně trápíme. Chybí nám všechno co jsme měli v prvním zápase a to snaha, bojovnost, pohyb i častější střelba. Poslední zápas jsme prohráli, kdy jsme byli vyrovnaným soupeřem pouze první půli. Pak jako kdyby to hráči zabalili a druhou půlku již jen odchodili. Takže s bilancí 1 - 1 - 1 a 4 body jsme skončili až na 3. místě a tudíž bez šance na postup. Škoda.

   Za to starší kluci celý turnaj odmakali na víc jak 100%.Trenéři pro tento turnaj udělali změnu v rozestavení kdy jsme hráli systém 3 - 3, kdy J. Dědič hrál středního obránce. A tento tah trenérům výborně vyšel. V prvním a velice vyrovnaném zápase přehráli Hlinsko, což byl důležitý vstup do dalších soubojů. Ve druhém zápase nás čekala Třemošnice, která nás minulý týden porazila. Soupeř šel sice po chybě v komunikaci šťastně do vedení, ale my jsme velice brzy vyrovnali a do půlky šli do vedení. I když soupeř ještě do pauzy srovnal, tak v druhém jsme již soupeře přehráli. Před posledním zápasem byla situace jasná, s tím, že hůř jak druzí již nebudeme, ale k výhře potřebujeme vyhrát. Kluci makali, šli do konce do vedení, ale pak nás fotbalovější tým (všichni hráči A - týmu, roč. 2000) přehál jak fotbalem tak i fyzičkou. I přesto naděje ještě žije a musíme doufat v pomoc ze zbývajících turnajů, že postoupíme ze druhého místa. I kdyby se to nepovedlo, tak klukům patří velké poděkování za velice dobře odbojovaný výkon.

28. 5. 2011 semifinále hráno v Pardubicích:

Mladší elévovéSK Holice - FC Hlinsko 0:0 (0:0)

                         Branky: 

                         SK Holice - SK Třemošnice 7:0 (4:0)

                         Branky: Starý 3x, Roučka 3x, Kovařík

                         SK Holice - FK Pardubice 0:4 (0:1)

                         Branky: 

 

Sestava: brankáři -  Šafr 

              hráčiRoučka V. , Starý A. , Roček M. Rybyšar V. 

                         Černý Š. , Prášek J. , Schmidt M. Kovařík A. 

 

Komentář trenéra P. Starého:

 

    Prvním soupeřem v semifinále bylo Hlinsko. Věřili jsme, že máme šanci, ale bude to velmi těžké. To se potvrdilo. V prvním poločase jsme měli mírnou převahu, ale nedokázali se prosadit. Chyběla nám větší trpělivost, naše akce byli kostrbaté, v rozhodujících chvílích jsme neměli klid v koncovce. Druhou půlku se Hlinsko zlepšilo, chvilku nás tlačilo. Pak jsme se zvedli, ale branku jsme stejně nedali. Hráči chtěli až moc, hráli hodně individuálně, místo jednoduché kombinace. Celý problém byl v tom, že jsme nehráli svoji hru, kterou jsme předváděli na posledních turnajích. Pouze remíza 0:0 byla pro nás málo.


    
V zápase s Třemošnicí jsme vyhráli 7:0. Největší výhra v sezóně proti slaboučkému soupeři byla z naší strany velkým utrpením. Tak špatně jsme snad ještě nehráli. Minimum přihrávek, utápění se ve velkém množství nesmyslných kliček, špatná střelba. Nepomohlo ani několik změn v sestavě.


    
Pardubické „áčko“ nám v posledním zápase ukázalo, jak se hraje fotbal. Přestože se náš výkon zlepšil, neměli jsme šanci. Byli jsme pomalejší, méně důrazní, nepřesní. Krok jsme drželi pouze do přestávky. Pak jsme hru trochu otevřeli ve snaze vyrovnat, což domácí dokázali využít. Prohra 4:0 je odpovídající.


    
Naše vystoupení nebylo dobré. Víme, že dokážeme podávat daleko lepší výkony. Těžko říci, proč jsme nenavázali na dobrou kombinační hra z konce základní části. Snad podvědomí, že jde o postup do finále, nám svazovalo nohy. Protože jsme skončili až na třetím místě, znamená to pro nás konec sezóny. Pro většinu hráčů to byl zároveň poslední zápas za náš tým, protože od podzimu budou hrát za starší.

 

Starší elévovéSK Holice - FC Hlinsko 1:0 (1:0)

                        Branky: Hrdý M.

                SK Holice - SK Třemošnice 4:2 (2:2)

                        Branky: Skoumal 2x, Dědič, Růžička

                SK Holice - FC Pardubice 1:3 (1:2)

                Branky: Skoumal

 

Sestava: brankář Branda

               hráčiHrdý M. , Dědič , Skoumal , Zběhlík , Prokop 

                          Hrdý J. , Růžička Černý D.Velinský ,

 

P. Č.