XI. kolo

27.04.2011 13:31

    Dne 30. 4. 2011 proběhlo na hřišti ve Skutči čtvrté jarní (celkově jedenácté) kolo Krajského přeboru, kterého se ještě zúčastnili týmy Skutče, Pardubiček a Pardubic C (u mladších, starší nehrají. Mladší mají opět bilanci 1-1-1, kdy především 1. zápas byl naprostá hrůza a děs. Pak zapnuli a odehráli naprosto vyrovnaný zápas s domácími a nakonec přejeli Pardubice. Pochvala za dnešní výkon pro J. Práška a Š. Černého.

    Starší odehráli pouze 2 zápasy, protože Pardubice C nemají starší elévy a nají bilanci remíza a prohra. Bohužel kluky tento turnaj nezastihl v optimální formě a pohodě, kdy chyby v obranné fázi, nedostatek pohybu a nedůsledné zakončení nás stálo lepší výsledek. Dnes bohužel pochvalu neobdrží nikdo.

   Další kolo odehrajeme tentokrát v Pardubicích Na Dolíčku a to v sobotu 7. 5. 2011, kde budeme hrát s domácími týmy Pardubic B a C a s týmem AFK Chrudim B.

30. 4. 2011 XI. kolo hráno ve Skutči:

Mladší elévovéSK Holice - SK Pardubičky 0:3 (0:3)

                         Branky: 

                         SK Holice - Junior Skuteč 0:0 (0:0)

                         Branky: 

                         SK Holice - FK Pardubice C 5:2 (3:1)

                         Branky: Roučka 2x, Černý, Kovařík, Prášek

 

Sestava: brankáři -  ŠafrSvoboda P.

              hráčiBetáková N. , Roučka V. , Starý A. , Rybyšar V. , Černý Š.

                         Prášek J. , Sochůrek T. , Kovařík A.Schejbalová H. 

 

Komentář trenéra P. Starého:

    Proti Pardubičkám jsme si věřili, nastoupili jsme s méně zkušenými hráči. To se ukázalo jako velká chyba, protože soupeř byl nečekaně lepší. V prvním poločase jsme dostali tři branky. Stále jsme věřili, že výsledek dokážeme otočit, proto šli hrát ti zkušení. Vytvořili jsem si sice převahu, ale neproměnili šance. Poprvé od začátku soutěže jsme nedokázali vstřelit v zápase branku. Bylo to pro nás velké zklamání.


    Na zápas se Skutčí jsme připravili jiné rozestavení, protože nás domácí již znají a jsou dobře připraveni. Utkání bylo vyrovnané, na obou stranách stáli výborní brankaři. Opět nás zradila koncovka. Měli jsme mnoho šancí, ale chybělo i trochu štěstí. Bohužel nám nepomohla ani penalta, která skončila na tyči. Byl to poslední zápas proti tomuto tradičnímu soupeři, třikrát jsme prohráli, třikrát remizovali. Skutečtí byli lepším týmem. Přejeme jim mnoho úspěchů.


    V posledním zápase nás čekal tým Pardubic „C“. Měli jsme trochu obavy, protože v předešlém utkání nečekaně porazili Pardubičky. Tentokrát se začátek povedl, brzy jsme dali tři branky a zápas kontrolovali. Sice jsme vyrobili dvě velké chyby v obraně, které soupeř potrestal, ale přidali jsme i dvě branky a v klidu dohráli.


    Po velmi špatném prvním zápase, který jsme ovlivnili špatným rozhodnutím, jsme hráli lépe. Musíme se hodně zlepšit ve využívání šancí. Musíme lépe vyhodnocovat jednotlivé herní situace. Pokusíme se toto na trénincích nacvičit.

 

Nejlepší hráči dle trenérů: Prášek

 

Starší elévovéSK Holice - SK Pardubičky 2:3 (1:2)

                        Branky: Dědič, Skoumal

                SK Holice - Junior Skuteč 1:1 (0:0)

                        Branky: Hrdý M.

                SK Holice - FK Pardubice C nehráno

                Branky:

 

Sestava: brankář Branda

               hráčiHrdý M. , Dědič , Skoumal , Prokop

                          Hrdý J. , Růžička Černý D.Velinský Švanda D.

  

P. Č.