XII. kolo

07.05.2011 22:57

    Dne 7. 5. 2011 proběhlo na hřišti v Pardubicích Na Dolíčku páté jarní (celkově dvanácté) kolo Krajského přeboru, kterého se ještě zúčastnili týmy Pardubic B (u mladších, u starších Třemošnice), Pardubic C a AFK Chrudimi B. Mladší 2x vyhráli a 1x remizovali. Jejich výkon byl vcelku kvalitní a již se dalo na některé pasáže zápasů i dívat. Jenom je zapotřebí zapracovat na kvalitnější koncovce. Pochvale pro všechny.

    Starší po minulém matném výkonu podali výborný výkon když 3x vyhráli a soupeřům nedali žádnou naději na úspěch. Pochvala pro celý tým, zvlášť za otočený zápas s Chrudimí.

   Další kolo odehrajeme tentokrát v domácím prostředí v Holicích a to v neděli 15. 5. 2011, kdy k nám přijedou týmy Pardubic C (opět  jenom mladší), FK Přelouče a SK Chrudimi.

7. 5. 2011 XII. kolo hráno v Pardubicích Na Dolíčku:

Mladší elévovéSK Holice - AFK Chrudim B 5:1 (3:0)

                         Branky: Starý 2x, Kovařík 2x, Nešetřil

                         SK Holice - FK Pardubice C 4:0 (1:0)

                         Branky: Starý 2x, Kovařík, Roučka

                         SK Holice - FK Pardubice B 1:1 (1:1)

                         Branky: Starý

 

Sestava: brankáři -  ŠafrSvoboda P.

              hráčiBetáková N. , Roučka V. , Starý A. , Roček M. Nešetřil J. 

                        Černý Š. , Schmidt M. , Sochůrek T. , Kovařík A.Schejbalová H. 

 

Komentář trenéra P. Starého:

    Tentokrát jsme se dobře připravili na úvodní zápas, s kterými máme problémy. V prvním utkání proti AFK Chrudim „B“ jsme dali branky hned v úvodu. V osmé minutě jsme již vedli 3:0. Prosadili jsme se kombinací, důrazem a individuálně. Pak hráli mladší hráči. Ti si vedli velmi dobře, měli také převahu a přidali ještě další góly. Jediná branka do naší sítě byla vlastní, ale to nevadí. Výborný výkon celého týmu - 5:1.


    Pardubice „C“ vzdorovali našemu nátlakovému a kolektivnímu výkonu téměř do poločasu. Nakonec jsme se prosadili po krásně sehraném rohu. Pak jsme přidali další góly. Nakonec zase dostali příležitost mladší hráči. Ani tady nezklamali a hráli podle našich představ. Opět výborně - 4:0.


    Pardubické béčko bylo nejtěžším soupeřem. Přesto jsme byli celou dobu aktivnější, vytvořili si řadu příležitostí. Bohužel jsme neproměnili. Měli jsme i smůlu, když naše pěkná akce skončila těsně na brankové čáře odrazem od břevna. Do vedení jsme se dostali po chytrém přehození brankaře. Pardubice dokázali vyrovnat jen z penalty. V druhé půlce jsme byli opět lepší, ale skórovat se nám nepodařilo. Škoda, protože výhru jsme si zasloužili - 1:1.


    Tréninky v týdnu byly zaměřeny na zrychlení a zjednodušení hry a střelbu. Ačkoli jsme moc spokojeni nebyli, v zápasech se ukázalo, že to hráči pochopili a snažili se to tak hrát. Byli jsme plně koncetrovaní, hráli pohledný fotbal plný přihrávek a pohybu. Nechyběl nám důraz v osobních soubojích, ani před brankami. Chyby, které jsme udělali, jsme dokázali včas napravit. Přestože jsme již dvakrát dokázali v turnajích všechno vyhrát, troufám si tvrdit, že toto byl náš nejlepší výkon v sezóně. Největší pochvalou pro nás můžou být slova rozhodčího, který o přestávce druhého zápasu říkal svému známému: „Pojď se dívat, ty Holice si to pěkně strkají a hrají pěkný fotbal.“ Opravdu velká pochvala a poděkování hráčům.

 

Nejlepší hráči dle trenérů: Roučka, Černý

 

Starší elévovéSK Holice - AFK Chrudim B 3:2 (1:1)

                        Branky: Skoumal 2x, Velinský

                SK Holice - FK Pardubice C 6:0 (5:0)

                        Branky: Hrdý M. 2x, Skoumal 2x, Dědič, Růžička

                SK Holice - ŽSK Třemošnice 8:2 (5:1)

                Branky: Velinský 3x, Hrdý M. 2x, Dědič 2x, Skoumal

 

Sestava: brankář Branda

               hráčiHrdý M. , Dědič , Skoumal , Klasovitý V. , Prokop

                          Hrdý J. , Růžička Černý D.Velinský Manych D. , Švanda D. 

 

Nejlepší hráči dle trenérů: Skoumal, Velinský

 

P. Č.